Nabídka
Hledat
O SOUS-VIDE METODĚ
Sous-vide (z francouzštiny, čti [su vid], znamená „ve vakuu“) je způsob vaření, při němž se potraviny připravují ve vakuovém obalu ve vodní lázni s řízenou teplotou, která je nižší než bod varu, po různě dlouhou dobu - většinou několik hodin. Záměrem je zachovat přirozenou chuť, šťavnatost, křehkost a kvalitu potraviny, včetně vitamínů a minerálů. Připravovat takto můžete maso, ryby, zeleninu, ale i ovoce.
SOUS-VIDE by VEPAK
Vakuové sáčky, vhodné pro sous-vide přípravu, nabízíme ve třech variantách:
Strukturované vakuové sáčky jsou určené pro bezkomorové vakuové baličky (domácí), pro snadnější odsátí vzduchu.
Sáčky S05 a S35 jsou určeny pro komorové baličky (profesionální). Tyto sáčky mají rozdílnou tloušťku (S05 je slabší) a rozdílnou mechanickou odolnost.
V případě požadavků na jiné než standardní velikosti se neváhejte na nás obrátit.
TIP: Když připravujeme něco, co by mohlo poškodit obal zevnitř (například od kosti), doporučujeme Vám použít raději sáček s větší tloušťkou (S35), aby nedošlo k jeho protržení.
Pokud nevíte, zda jsou pro Vaši baličku určeny právě tyto sáčky, podívejte se prosím na náš článek:
Chcete nám něco sdělit o našich produktech nebo e-shopu? Neváhejte napsat.